Csomagfeladás március 28-tól. Magyar Posta: Hetente 1-2 alkalom. Következő postázás: 06.24. délelőtt Foxpost: Minden hétköznap 1 alkalommal.

Kosár

Az Ön kosara üres.

Zsírkő állatkák

A zsírkő állatkákat nagyságuk miatt CSAK POSTÁN MARADÓ AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT (+elsőbbségivel), MPL POSTACSOMAGKÉNT VAGY FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA tudjuk küldeni!

Apró (3-6 cm), kézzel faragott, egyedi zsírkő állatok Peruból. Színük eredeti, változatos. A zsírkő az összes ásvány közül a legpuhább. Keménysége egyes. Nagyon törékeny! Ha egy mód van rá, ne ejtsd le!
Az egyes állatfigurák szimbólumok is egyben.

A delfin jelentése: Az életöröm, barátság, boldogság, kommunikáció, harmónia, összetartozás és hűség jelképe. A páros delfin segíthet működésben tartani a már meglevő párkapcsolatunkat, megerősíteni szerelmünket.

A bagoly jelentése: Tisztánlátás, ösztönös megérzés, bölcsesség, tudás szimbóluma. Gyakran csatlakozik az erősen spirituális emberekhez. Ő a lelkek őrzője! Elkíséri a lelkeket a túlvilágra. Titkok hírvivője, gyógyítók társaként is tisztelik.

A macska jelentése: Elhesseget minden rossz szellemet, amely meggátol téged abban, hogy sikeres legyél. A munkahelyeden a macskát az íróasztalra  helyezd, a lakásban pedig a dél-keleti rész az ideális ahhoz, hogy gazdagságot, az észak-keleti pedig arra, hogy megismerést hozzon számodra.

Az elefánt jelentése: Egész Ázsiában a siker, a boldogság, az egészség, az erő, a bölcsesség, a függetlenség, a hatalom, a termékenység, a jámborság, a higgadtság és a hosszú élet szimbóluma. Hajdan csak királyok tarthatták, viselhették szimbólumát, így az uralkodói hatalom jelképe is.

A ló jelentése: Szerencsét hoz a szerelemben, de az erő, a hatalom szimbóluma is. Sikeresen átsegít téged a legnehezebb időszakokon.

A hal jelentése: Keresztény jelkép, amely a Krisztusban való hitet jelképezi. Ugyanakkor jelképezheti az alkotást az ihletet és a női termékenységet is. Ha bőségre, gazdagságra vágyunk szintén jó választás.

A béka jelentése: Több ázsiai kultúrában a béka a természet yin felét képviseli, a Hold jelképe, és fellendülést hoz a lakásokba. A szerencsehozó béka pozitív energiákat hordoz. A lakásban mindig a főbejárathoz helyezd, a dél-keleti részben. Például egy üzletben a pénztár mellé tedd, arccal az ajtó felé, ha azt szeretnéd, minél nagyobb bevételed legyen.

A disznó jelentése: A hagyományok szerint orrával előtúrja nekünk a szerencsét. A bőség, jólét, gazdagodás, termékenység jelképe. Anyagi biztonságot, gyarapodást is hozhat nekünk.

A denevér jelentése: A boldogság, a szerencse, a hosszú élet és a tudás szimbóluma.

Kecske jelentése: Az új kezdeteket és új magasságokat szimbolizálhat. Szellemállat, a hit és a függetlenség szimbóluma. A kecskét számos mítoszban és legendában is használták, és az életerő, az érzékiség és az egészség szimbólumának tartották. Valójában a hím kecske a férfiasságot szimbolizálta, a nőstény kecskét pedig a bőség és a szaporodás szimbólumaként használták. Régebben a kecskét néha a gonoszokkal is társították. A kecske az egyensúlyt, a tiszteletet és a békét is szimbolizálhatja.

 

A kategóriában 3 termék található.
 • Perui delfin zsírkő állat

  Perui delfin zsírkő állat

  Egyedi árucikk (utolsó darab)!

  5 cm-es. Egyedi zsírkő állatkák Peruból. A zsírkő az összes ásvány közül a legpuhább. Keménysége egyes. Törékeny! Az egyes állatfigurák szimbólumok is egyben. A delfin jelentése: Az életöröm, barátság, boldogság, kommunikáció,…

  1 700 Ft
  Hűségpont: 17 pont
 • Zsírkő állatok

  Zsírkő állatok

  Egyedi árucikk (utolsó darab)!

  BAGOLY, MACSKA NINCS KÉSZLETEN! Apró, kézzel faragott, egyedi zsírkő állatkák Peruból. A zsírkő az összes ásvány közül a legpuhább. Keménysége egyes. Törékeny! Az egyes állatfigurák szimbólumok is egyben. A delfin jelentése: Az életöröm,…

  900 Ft
  Hűségpont: 9 pont
 • Zsírkő állatok

  Zsírkő állatok

  Egyedi árucikk (utolsó darab)!

  Apró, kézzel faragott, egyedi zsírkő állatkák Peruból. A zsírkő az összes ásvány közül a legpuhább. Keménysége egyes. Törékeny! Az egyes állatfigurák szimbólumok is egyben. A delfin jelentése: Az életöröm, barátság, boldogság,…

  900 Ft
  Hűségpont: 9 pont