Csomagfeladás március 28-tól. Magyar Posta: Hetente 1-2 alkalom. Következő postázás: 06.24. délelőtt Foxpost: Minden hétköznap 1 alkalommal.

Kosár

Az Ön kosara üres.

Empaták karkötője

Empata. Te is közéjük tartozol?

Lehet, hogy észrevetted már, de az is lehet, hogy tudatában sem vagy annak, hogy rengetegen szívják az energiádat.

Az empata az a személy, aki képes érezni, hogy mások mit éreznek, képes átvenni mások energiáit, sőt, még a fájdalmukat is. Valószínűleg sokan fordulnak hozzád segítségért, vagy olykor saját magadtól ajánlod fel azt. Nem tudsz senkinek nemet mondani, mivel az alaptermészetedhez tartozik, hogy ott segítesz, ahol tudsz. Az empaták annyira felelősnek érzik magukat mások boldogságáért, hogy a sajátjukat háttérbe szorítják.

Ismerős?

Ha igen, akkor valószínűleg te is empata vagy.

Az empatáknak meg kell tanulniuk, hogy nem kell mindenkit megmenteni. Az empátia nem azt jelenti, hogy megcsinálok mindent a másik helyett, hanem azt, hogy megértem a problémáját, együtt érzek vele és hiszem, hogy meg tudja oldani. Nem kell a nyakukba venni mások kínját. Nagyon fontos, hogy néha azt tudják mondani: "Most nem."

Az igazi kihívás az empaták számára az, hogy meg tudják különböztetni saját érzéseiket másokétól, és ne szívják túlzottan magukba mások negatív energiáját. Egy empatában benne van a megmentő és az önfeláldozó szerep. Meg kell tanulniuk a megfelelő egyensúlyt az áldozati szerep és az egészséges önzés között. Nem szabad, hogy mások sértődése miatt bűntudatot érezzenek.

Az empatáknál létfontosságú kérdés, hogy saját energetikai védelmükről gondoskodjanak. Ez azért is fontos, hogy ne vegyenek át túl sok terhet, negatív érzést másoktól, másrészt pedig, hogy megtisztuljanak azoktól az ártalmas energiáktól, amiket magukba szippantottak.

Szerencsére létezik négy olyan ásvány, ami tökéletesen segíti és támogatja az empatákat és az érzékeny lelkű embereket.

Karkötő méretének meghatározása:

A legkényelmesebb viselés érdekében mérje le szorosan a csuklóját egy mérőszalaggal. Ehhez kell hozzáadni 1,5 - 2 cm-t. Így lesz a legkényelmes a karkötő viselése.

Az átlagos női csuklóméret 16-17 cm, ezért a karkötőket 17,5-18,5 cm-esre készítjük általában.

A férfi átlagos csuklóméret 18-19 cm. Az elkészült karkötők 19-20,5 cm-esek.

A kategóriában 6 termék található.