Csomagfeladás március 28-tól. Magyar Posta: Hetente 1-2 alkalom. Következő postázás: 06.24. délelőtt Foxpost: Minden hétköznap 1 alkalommal.

Kosár

Az Ön kosara üres.

Illatviaszok és aromalámpák

Illatviasz kerámia aromalámpához

Az illatviasz az aromalámpához gondosan kiválasztott botanikai olajok és 100%-os tisztaságú szójabab felhasználásával készült. Természetes növényi hatóanyagokkal és garantáltan petrolkémiai anyagoktól mentes termék. Kivételesen jó illatszórással rendelkezik, egészséges és környezetbarát viasz. Alkalmas vegán vagy vegetáriánus otthonokban is. A paraffin alapú termékekkel ellentétben égés közben nem szabadulnak fel toxikus anyagok és az égési ideje is körülbelül 50%-kal több, mint a paraffinból készült társainak.

Az illatolaj kiváló minőségű, környezetbarát és egészségre káros anyagokat nem tartalmaz. Nagyszerű illatszórás jellemzi.

Minden termék egyesével, kézzel készült, ezért apróbb hibák, buborékok a felületén előfordulhatnak. A szójaviasz kristályosodása miatt a felületén fehér foltok jelenhetnek meg, ami egy természetes jelenség. A színekben árnyalatnyi eltérések, illetve formabeli különbségek lehetnek.

Az illatviaszokat és az aromalámpákat celofánba csomagoljuk.

Használata:
Tegyen 1 db. viaszt az aromalámpa felső táljába. Vizet NE adjon hozzá!
Az aromalámpa alsó részébe tegyen egy égő illatmentes teamécsest.
A mécses melege fel fogja olvasztani a viaszt és felszabadítja az illatokat. Olvadáspont: 54-56 °C. A gyertya eloltása után a viasz megszilárdul és később újra használható. Ha szeretne más illatot is kipróbálni nincs más dolga, mint használat után a (még olvadt) viaszt kiönteni, vagy egy papírtörlő segítségével eltávolítani a párologtatóból és máris új illattal töltheti meg a szobát.

Egyedi megrendeléseket is teljesítek, minden esetben előre utalást követően. Az elkészítési idő a megrendelt illatviasz mennyiségétől függ: 6-8 munkanap.

Készleten lévő illatviszok:

Diamonds, Miss Dior, levendula, tömjén, bogyós gyümölcs, mandarin, eper-mangó, ibolya, gyöngyvirág, Japánkert.

Miss Dior: Illatos virágcsokor, rózsa, gyöngyvirág.

Diamonds: Elegáns, nőies, parfümös, nem tolakodó, de intenzív.

Japánkert illatjegyei:

Fej: Bergamot, uborka, tengervíz

Szív: Ciklámen, jácint, vizililiom

Alap: Bambusznád, balzsam

Uborkás, virágos, zöld illat. 

FEJILLAT: Az első benyomásért felelős, ez sokszor ez alapján döntjük el, hogy tetszik-e az adott kombináció. Összetétele intenzív, azonban hamar elillan. Leggyakrabban friss és könnyű illatok képviselik.
 
SZÍVILLAT: Amint elillan a fejillat, a szívillat válik hangsúlyossá. Sokkal tartósabb illatok, mint a fejillat jegyei. Leggyakoribb összetevői a virágillatok.
 
ALAPILLAT: Lassan kibontakozó, tartós illatjegyek, melyek az illatkombináció alapját képezik. Általában lágy, fás, orientális jegyek képviselik.

Az illatviaszokat POSTÁN MARADÓ AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT (+elsőbbségivel) is el tudjuk küldeni.

FIGYELMEZTETÉS – TŰZVÉDELMI SZABÁLY:
Az égő gyertyát soha ne hagyja őrizetlenül! 
Tartsa távol huzattól, textilektől, könnyen lángra kapó anyagoktól, gyermekektől és háziállatoktól.