Szem problémák

Természetes ásvány kövekről lévén szó, felületükön előfordulhatnak kisebb hibák, amik nem sérülések, hanem keletkezésük során kialakult zárványok, elszíneződések, foltok, mélyedések, apróbb lukak, amelyek jellegükből adódnak. A webáruházban megjelentetett fotók tájékoztató jellegűek. Előfordulhat, hogy a jelenlegi termék az előzőtől kissé eltérő színű, a mintázata pedig egészen biztosan más, hiszen nem a gépsorok adják az ásványok küllemét.

Karkötő méretének meghatározása:

A legkényelmesebb viselés érdekében mérje le szorosan a csuklóját egy mérőszalaggal. Ehhez kell hozzáadni 1,5 - 2 cm-t. Így lesz a legkényelmes a karkötő viselése.


Gyógyító hatásukat többnyire a betegségek okozta energiagátak feloldásában látják. Ez azonban természetesen nem tudományosan megalapozott meglátás.

Tehát orvos által előírt kezelést, orvosi utasítást semmiképp ne helyettesítsenek velük!

A kategóriában 2 termék található.
 • Sólyomszem ásvány karkötő

  Sólyomszem ásvány karkötő

  Újdonság!

  Ásvány neve, mérete: sólyomszem 23 db. 8 mm-es Hossza: 19 cm Fűzés módja: erős, rugalmas gumidamil Más méretben is kérhető.   SÓLYOMSZEM Az éleslátás köve Csakra: szakrális csakra, homlokcsakra Csillagjegy: Vízöntő A sólyomszem hatása:…

  3 900 Ft
  Hűségpont: 39 pont
  Max. rendelhető 2 db
 • Sólyomszem az éles látásért fazettált ovális ásvány karkötő

  Sólyomszem az éles látásért fazettált ovális ásvány karkötő

  Ásvány neve, mérete: sólyomszem: 14 mm x 8 mm, belülről lapos, kívülről enyhén domború, gömbölyített ovális formájú, fazettált. A sötétkék színű anyagban helyenként sárgás, sárgászöld színeket is látunk, a Tigrisszem testvérásvány…

  5 800 Ft
  Hűségpont: 58 pont
  Max. rendelhető 1 db