Zsírkő állatkák

A zsírkő állatkákat nagyságuk miatt CSAK POSTÁN MARADÓ AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT (+elsőbbségivel) VAGY MPL POSTACSOMAGKÉNT tudjuk küldeni!

 
Apró (4-6 cm), kézzel faragott, egyedi zsírkő állatok Peruból. Színük eredeti, változatos. A zsírkő az összes ásvány közül a legpuhább. Keménysége egyes. Nagyon törékeny! Ha egy mód van rá, ne ejtsd le!
Az egyes állatfigurák szimbólumok is egyben.

A delfin jelentése: Az életöröm, barátság, boldogság, kommunikáció, harmónia, összetartozás és hűség jelképe. A páros delfin segíthet működésben tartani a már meglevő párkapcsolatunkat, megerősíteni szerelmünket.

A bagoly jelentése: Tisztánlátás, ösztönös megérzés, bölcsesség, tudás szimbóluma. Gyakran csatlakozik az erősen spirituális emberekhez. Ő a lelkek őrzője! Elkíséri a lelkeket a túlvilágra. Titkok hírvivője, gyógyítók társaként is tisztelik.

A macska jelentése: Elhesseget minden rossz szellemet, amely meggátol téged abban, hogy sikeres legyél. A munkahelyeden a macskát az íróasztalra  helyezd, a lakásban pedig a dél-keleti rész az ideális ahhoz, hogy gazdagságot, az észak-keleti pedig arra, hogy megismerést hozzon számodra.

Az elefánt jelentése: Egész Ázsiában a siker, a boldogság, az egészség, az erő, a bölcsesség, a függetlenség, a hatalom, a termékenység, a jámborság, a higgadtság és a hosszú élet szimbóluma. Hajdan csak királyok tarthatták, viselhették szimbólumát, így az uralkodói hatalom jelképe is.

A ló jelentése: Szerencsét hoz a szerelemben, de az erő, a hatalom szimbóluma is. Sikeresen átsegít téged a legnehezebb időszakokon.

A hal jelentése: Keresztény jelkép, amely a Krisztusban való hitet jelképezi. Ugyanakkor jelképezheti az alkotást az ihletet és a női termékenységet is. Ha bőségre, gazdagságra vágyunk szintén jó választás.

A béka jelentése: Több ázsiai kultúrában a béka a természet yin felét képviseli, a Hold jelképe, és fellendülést hoz a lakásokba. A szerencsehozó béka pozitív energiákat hordoz. A lakásban mindig a főbejárathoz helyezd, a dél-keleti részben. Például egy üzletben a pénztár mellé tedd, arccal az ajtó felé, ha azt szeretnéd, minél nagyobb bevételed legyen.

A disznó jelentése: A hagyományok szerint orrával előtúrja nekünk a szerencsét. A bőség, jólét, gazdagodás, termékenység jelképe. Anyagi biztonságot, gyarapodást is hozhat nekünk.

 

A kategóriában 1 termék található.
  • Zsírkő állatok

    Zsírkő állatok

    Újdonság! Egyedi árucikk (utolsó darab)!

     Apró, kézzel faragott, egyedi zsírkő állatkák Peruból. A zsírkő az összes ásvány közül a legpuhább. Keménysége egyes. Törékeny! Az egyes állatfigurák szimbólumok is egyben. A delfin jelentése: Az életöröm, barátság, boldogság,…

    900 Ft