lar.tömb. akv. csig Raktáron 1-5 Súly: 0.04 kg

Larimar, akvamarin, fehér kagylóhéj csigaházzal ásvány karkötő

Egyedi árucikk (utolsó darab)!
Ásvány neve, mérete: fehér kagylóhéj és akvamarin 6-6 db. 8 mm-es,  larimar 8-11 mm-es. 6 db.  csigaház: 6 db. Hossza: 18 cm Fűzés módja: erős,…
3 900 Ft

Ásvány neve, mérete: fehér kagylóhéj és akvamarin 6-6 db. 8 mm-es,  larimar 8-11 mm-es. 6 db.  csigaház: 6 db.

Hossza: 18 cm

Fűzés módja: erős, rugalmas gumidamil

Ára: 3900 Ft.

 

LARIMAR

(KÉK PEKTOLIT, DELFINKŐ, ATLANTISZI KŐ)

Az új idők köve

Csakra: torokcsakra
Csillagjegy:
Oroszlán

A larimar hatása: Harmonizálja és fokozza a szervezet öngyógyító erőit. Erős hatása van a fej, a torok és a mellkas területére. Fájdalomcsillapító és stresszoldó hatása is közismert. Élénkíti az agy tevékenységét. Erőt ad ötleteink megvalósításához, segíti a szellemi növekedést. Új felismerésekkel gazdagodhatunk általa, amely segítségével meg is valósíthatunk, s életünk részévé tehetünk. Kilendít passzivitásunkból, javítja tetterőnket. Belső nyugalmat ad. A félelem, a szenvedés, és az eltúlzott érzelmek feloldásában segít. A tiszta tenger-energia, a napfény, az öröm és a belső boldogság rezgéseit és a szeretet új energiáit sugározza ki magából. A szeretet energia magasabb szintű aspektusai felé tereli és vezeti a szívet és a lelket. Finoman és észrevétlenül vezet, támogat, erősít, bátorságot és hitet adva gyógyít.

A tiszta tenger-energia, a delfinszeretet, a szabadság, az önzetlenség, a gyermeki önfeledt pajkos játékosság, az őszinteség, a napfény, az öröm és a belső boldogság rezgéseit és a szeretet új energiáit sugározza ki magából. A szeretet energia magasabb szintű aspektusai felé tereli és vezeti a szívet és a lelket. Finoman és észrevétlenül vezet, támogat, erősít, bátorságot és hitet adva gyógyít.
A tengerben fénylő napsugarakra emlékeztető larimar egy különleges mintájú, kék kő, mely a pektolitok családjába tartozik. Érdekessége, hogy a Földön csak egyetlen helyen, Dominika szigetén található meg. Némelyek az elsüllyedt Atlantisz kövének tekintik.
A delfinek sajátos és jellegzetes hullámzása, a hullám mozgása, ahogy a hatalmas víz tömegen áthatol a gyógyító napfény simogató sugarai, lágyan ringatózva, különböző fényjátékokat, fényformákat és egy egybefüggő fényháló - rendszert alkotva a vízfelszín alatt, olyan ez, mint egy élő kollektív Szeretettánc, mely a delfinek és bálnák szívéből születik szüntelen. Ugyanígy alkotta meg a Természet Ereje a maga ritka csodáját, a Larimart, mely egy anyagba ötvözi és tükrözi mindezt.
 

AKVAMARIN

A boldog kapcsolat köve

Csakra: torokcsakra
Csillagjegy: Bika, Ikrek, Rák, Szűz, Mérleg, Skorpió, Halak, Vízöntő

Az akvamarin hatása: Sikeresen alkalmazható pajzsmirigyproblémák, mirigydaganatok és gyulladások kezelésére. Erősíti az immunrendszert. Segítségével regenerálható a fáradt és megerőltetett szem is. Mivel az allergia és a szénanátha gyakran jár könnyezéssel, ezért ezen a téren is jó hasznát vesszük. Alkalmazható megfázáskor és az olyan légúti megbetegedések esetében is, mint az asztma és a bronchitis. Csillapítja az agressziót és javítja a depressziót, a szélsőséges hangulatingadozásokat, az agytevékenységet, a test mirigyeinek működését.

 
Fehér kagylóhéj

Némelyik vastaghéjú kagylóféléből könnyen tudnak golyókat csiszolni, ezek az anyagok nem gyöngyházfényűek csak egyszerű hófehér színűek. Az anyag nagyon kevés helyen áttetsző, halvány szürkés sávokat láthatunk emiatt a golyók felületén.

Szállítás

Ajánlott levélként, előre utalás után


A termék(ek)et ajánlott levélként küldjük, előre utalás után. Szappan csokrok és horgolt termékek esetén csak POSTÁN MARADÓ ajánlott levélként tudjuk küldeni.

A termék súlya 0.04 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 710 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Elsőbbségi, ajánlott lev. utalás után


Elsőbbségi, ajánlott levélként küldjük a termék(ek)et előre utalás után. Szappan csokrok és horgolt termékek esetén csak POSTÁN MARADÓ elsőbbségi, ajánlott levélként tudjuk küldeni.

A termék súlya 0.04 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 775 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Garantált 1 munkanapos MPL csomag


Előre utalás után MPL postacsomagként küldjük a termék(ek)et házhoz. A feladás másnapján szállítják a megadott címre a csomagot.

Szállítási díj: 2 395 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

MPL csomag, előre utalás után házhoz


Előre utalás után MPL postacsomagként küldjük a termék(ek)et házhoz.

Szállítási díj: 2 060 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

MPL postacsomag Postapontra vagy Postán maradó, utalás után


Előre utalás után MPL postacsomagként küldjük a termék(ek)et a kiválasztott Postapontra vagy Postára.

Szállítási díj: 1 790 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

MPL postacsomag csomagautomatába, előre utalás után


A termék(ek)et Posta csomagautomatába küldjük, előre utalás után.

Szállítási díj: 1 100 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomatába, előre utalás után


A termék(ek)et Foxpost csomagautomatába küldjük, előre utalás után.

Szállítási díj: 1 100 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyes átvétel Budapesten


A megrendelt terméket személyesen Kispesten a Kossuth Lajos utcába lehet átvenni 8 és 20 óra között időpont egyeztetés után. Fizetés a helyszínen csak készpénzben lehetséges! Üzletünk nincs!

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek